Kimin lapsi yritetään saada Voguen kanteen – turha edes yrittää?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka North West, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoislapsi, viihtyy visusti julkkisperheen kotona katseilta piilossa. Vanhemmat eivät suostuneet myymään tyttärensä ensikuvia edes kolmesta miljoonasta dollarista.

Nyt Kanye West on keksinyt, missä hänen kallisarvoinen jälkikasvunsa tulee näyttäytymään elämänsä ensimmäistä kertaa: Vogue-lehden kannessa. Hanke on saanut jo alkumetreillä aikaan kulmien kohotuksia, sillä Kanye on pyytänyt Yhdysvaltojen Voguen päätoimittajaa ja hyvää ystäväänsä Anna Wintouria panemaan muotilehden kanteen juurikin hänen tyttärensä North Westin ja puolisonsa Kim Kardashianin. On yleisesti tiedossa, että päätoimittaja ei pidä Kimistä.

RadarOnline.com myös muistuttaa, että Wintour ei tahdo tasokkaan muotilehtensä sivuille yhtään realitytähteä, vaikka olisi kyse hänen hyvän ystävänsä vaimosta. Kanye on muistuttanut, että Kimin kuvat ovat rikkoneet lehtien myyntiennätyksiä ennenkin, joten mies on varma, että saa vielä tahtonsa läpi. Räppäri myös pelkää, että paparazzit ehtivät julkaisemaan hänen tyttärensä kuvia ennen ammattikuvaajien ottamia otoksia.

Aiemmin paljastettiin, että Kim ja Kanye ovat laittaneet Northin ensikuvat huutokaupattavaksi, ja kaksi julkaisua tarjosi niistä peräti kolme miljoonaa dollaria. North Westin vanhemmat eivät hyväksyneet kumpaakaan diiliä, vaan päättivät odottaa parempia tarjouksia.