Mies kuorsasi liikaa – nainen otti avioeron

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä pariskunnilla täytyy olla painavat syyt, jotta heidän avioliittonsa päätyy eroon. Joskus päätöstä pohditaan jopa vuosien ajan, ja nyt eräs kiinalainen nainen sai tarpeekseen aviomiehestään. Mies nimittäin kuorsasi liikaa.

Aviomiehestään eron ottanut nainen väittää, että hänen miehensä voimakasääninen kuorsaaminen on saanut naisen jopa sairastumaan, sillä vaimo on menettänyt unettomien öiden takia rutkasti painoaan. China.org-sivusto kertoo, että nainen ei ole nukkunut rauhallisia yöunia naimisiinmenonsa jälkeen.

Tuomari hyväksyi kuorsaamisen eron syyksi ja mies määrättiin maksamaan entiselle vaimolleen korvauksia reilut 600 euroa. Kuorsaaminen ei suinkaan ole ainoa omituinen avioeron syy. Kerroimme taannoin naisesta, joka otti eron miehestään tämän liian pienen peniksen takia.