Näin löydät täydellisen hääpuvun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen kesäviikonloput täyttyvät häistä ja suurin osa morsiamista on ennättänyt hankkimaan unelmiensa puvun avioliiton satamaan astumisen kunniaksi. Osa häissä jo kesän aikana vierailleista on päättänyt itse avioitua ensi kesänä, joten seuraavassa hieman vinkkejä täydellisen hääpuvun ostoon.

Femail First muistuttaa, että hääpuvun ostaminen on yksi naisen elämän tärkeimmistä teoista. Pääasia on, että morsian tuntee olonsa puvussa miellyttäväksi, ja että asu imartelee päivän prinsessan ulkonäköä. Hääpuvun metsästäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen juhlia.

Kiireellä hankitut puvut saattavat olla loppujen lopuksi virhevalintoja, ja morsiamen kannattaa muistaa myös puvulle tehtävät mahdolliset lisäompelut. Kun puku on hankittu, voi häiden järjestelyissä keskittyä muihin valmistelutehtäviin ilman stressiä.

Kannattaa myös kokeilla mahdollisimman monenlaisia pukuja ja pitää mieli avoimena, jotta suuren valikoiman seasta löytyisi se oma ja rakkain hääpuku. Kannattaa muistaa, että muodikkainkaan puku ei välttämättä imartele kantajaansa. Lisäksi hyvä vinkki myöhempää mietintää varten on jokaisen puvun dokumentoiminen erikseen. Aviovaimon elämästä haaveilevan kannattaa pyytää, että hänestä otetaan kuvia jokainen kokeilemansa puku päällä.

Myös rahan suhteen on syytä olla tarkka. Budjetin ylittäminen ei tuota hääjuhlaansa valmistautuvalle parille muuta kuin harmaita hiuksia, joten mikäli unelmien hääpuku maksaa liikaa, kannattaa kuluja pienentää jostain muusta kohtaa budjettia tai tyytyä edullisempaan vaihtoehtoon. Mitä ikinä puvun ostamisen yhteydessä tapahtuukin, on morsiamen sana lopulta se viimeinen laki, jonka mukaan häämekko tulee hankkia.