Nainen roikkui 20 minuuttia parvekkeelta – pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinasta on tämän vuoden aikana kantautunut paljon uutisia, joissa ihmiset ovat jääneet omituisiin paikkoihin jumiin tai olleet vaarassa pudota korkealta maahan. Nyt eräs kiinalainen nainen roikkui ikkunasta peräti 20 minuuttia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen roikkui ikkunan ulkopuolella niin kauan, kunnes hänet saatiin turvallisesti takaisin asunnon sisäpuolelle. Associated Pressin mukaan hän oli roikkunut ikkunassa parikymmentä minuuttia, ennen kuin paikalle saapunut pelastushenkilökunta sai nostettua hänet turvaan.

Pelastusvideolla näytetään, kuinka naista pelastamaan ryhtyneet miehet joutuvat itsekin vaaraan kiipeillessään asuinrakennusten ulkopuolella. Nainen kahmaistiin asuntoon jaloista nostaen.