Nudistihotellille anneta anniskelulupaa – paikalliset pelkäävät seurauksia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erdingtonissa Birminghamissa sijaitseva Clover Spa and Hotel -nudistihotelli on hakenut paikaliselta kaupunginvaltuustolta lupaa anniskella alkoholia. Paikalliset ovat kuitenkin tyrmänneet ajatuksen alkoholia nauttivista nudisteista.

Kaupunginvaltuustoon kuuluvan Robert Aldenin mukaan hotelli muuttuisi strippiklubiksi, ja se houkuttelisi paikalle ”paikallista nuorisoa ja häiriköitä”. Mies on varma, että alkoholin kuluttaminen lisäisi sopimatonta käytöstä ja ”lihan esittelyä”. Metro uutisoi, että brittihotellin omistaja Tim Higgs kokee vastalauseet perusteettomina.

– Se on kylpylä, kunnioitettu laatumajapaikka naturisteille, ei mikään pubi, sisään ei voi vain astella kadulta, Higgs selittää.

Omistajan mukaan poliisilla ei ole ollut mitään anniskeluluvan myöntämistä vastaan. Higgs painottaa Metrolle, että paikalliset päättäjät ovat milloin tahansa tervetulleita vierailemaan hotellissa. Clover Spa and Hotelin anniskeluluvan saamisesta ei olla vielä päätetty.