Rita Ora ei pidä poikaystävänsä Calvin Harrisin musiikista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popkaunotar Rita Ora seurustelee nykyään tanssimusiikin ihmemies Calvin Harrisin kanssa. Pariskunnan lempi leimahti toukokuussa, ja heidät on nähty usein yhdessä kuhertelemassa. Nyt Calvin paljastaa, että Rita ei pidä hänen musiikistaan.

29-vuotias skottilainen DJ, laulaja ja lauluntekijä Calvin Harris kertoo itse kuuntelevan tyttöystävänsä musiikkia mielellään. Neitokainen ei kuitenkaan pidä sen suuremmin Harrisin soittamasta tanssimusiikista, mutta se ei haittaa miestä.

– Emme ole yhdessä musiikillisista syistä, mikä on hienoa, Harris jutteli The Sunille.

Heidän romanssiaan kuvaillaan aidoksi, vaikkakin pariskunta on joutunut taiteilemaan yksityiselämän ja kuuluisuuden välimaastossa. Rita Oran ja Calvin Harrisin ihastus käynnistyi Las Vegasissa, kun he olivat pusutelleet DJ-kopissa kesken Harrisin soittokeikan. Skottilainen DJ, laulaja, tuottaja ja lauluntekijä on viime vuosina tehtaillut hittejä Rihannalle, LMFAO:lle, Scissor Sistersille ja Cheryl Colelle.