”Siemensyöksyt toimivat flunssalääkkeenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainoskampanjoiden päätarkoituksena on iskostaa haluttu tuotemerkki kohderyhmän mieliin mahdollisimman pysyvästi. Usein siinä onnistumiseen tarvitaan hieman totutusta poikkeavia keinoja. Pohjois-Amerikassa sellaisista kampanjoista tunnetaan esimerkiksi Kanadan Vancouverissa toimiva Science World.

Kuva: Science World
Kuva: Science World

Nyt arkistojen kätköistä on kaivettu ihailtavaksi keskimääräistä osuvampi mainosjuliste, jossa tieteellinen sanoma on puettu ihmisen biologian muotoon. Mainoksen kuvassa nähdään ”nessupaketti” ja sen tekstissä todetaan siemensyöksyjen toimivan luonnon flunssalääkkeenä. Mainos sai jo aiemmin runsaasti näkyvyyttä, mutta on nyt noussut uudelleen esiin syksyn tulevan flunssakauden lähestyessä.