Alligaattori hyökkäsi mummon kimppuun – pikkupoika näytti taivaan merkit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutamissa Yhdysvaltojen osavaltioissa alligaattorit ovat tuttuja vieraita ihmisten asuttamilla alueilla. Nyt eräs pikkupoika on noussut sankariksi taltutettuaan Etelä-Carolinassa paljain käsin vääriin puuhiin uskaltautuneen vaarallisen matetelijan.

12-vuotias Joey Maffo huomasi, että alligaattori oli hyökännyt naapurissa asuvan mummon kimppuun, mutta hän ei jäänyt suinkaan toimettomaksi. 50-vuotias Tamra Shattuck loukkaantui hyökkäyksessä, sillä alligaattori ehti purra häntä pahasti jalkaan ennen pakenemista.

Island Packetin mukaan pikkumies päätti nimittäin tehdä asialle jotain ja lähti isäisänsä kanssa jäljittämään mummoa ahdistellutta alligaattoria. Lopulta poika löysi matelijan ja taltutti sen omin käsin. Alligaattori oli noin 2,5 metriä pitkä ja 80-kiloinen, eli suurempi kuin poika.

Etelä-Carolinan lain mukaan ihmisen kimppuun hyökännyt alligaattori on aina surmattava.