Mark Wahlberg välttelee alastomia naisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Nyt suosikkinäyttelijän vaimo Rhea Durham on kertonut, että ei voi sietää miehensä elokuvien seksikohtauksia.

Wahlberg yrittääkin vältellä laajakankailla esitettäviä seksikohtauksia viimeiseen saakka, jotta pitäisi mielitiettynsä tyytyväisenä.

– Roolihahmoni 2 Guns -elokuvassa on oikea naistenmies, mutta hän ei suostu koskaan sänkypuuhiin. Vaimoni pitää tästä erityisesti. Yritän mielelläni pysyä poissa kohtauksista, joissa on alastomia naisia, mutta aina se ei onnistu yhtä hyvin, Wahlberg jutteli Femail Firstille.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa. Mark on nähty esimerkiksi elokuvissa Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.