Miss Maailma riisui kaiken – alastomana chilipalkojen seassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Irlanti -voittaja Rosanna Davison kruunattiin vuonna 2003 myös Miss Maailmaksi, ja hän on sittemmin menestynyt erityisesti mallina. Kaunotar on rokkari Chris de Burghin tytär ja oli aikoinaan inspiraatio isänsä For Rosanna -kappaleelle.

Taannoin neitokainen paljasti rintansa Playboy-miestenlehden kansikuvassa, ja nyt rohkeat kuvat ovat saaneet jatkoa alastonkuvalla, jossa ei kuitenkaan esitellä intiimejä ruumiinosia. Rosanna on nimittäin tuorein julkkistähti, joka poseeraa alastomana PETA-järjestön kampanjassa. Tällä kertaa kampanjassa markkinoidaan vegaanista elämäntapaa.

Kuva: PETA
Kuva: PETA
Kuva: Splash

Rosanna Davison tuli helmikuussa 2012 toiseksi äänestettäessä Irlannin halutuinta ystävänpäivän seuralaista. Kaunotar on kiinnostunut myös terveydestä, ja onkin viime aikoina osallistunut ravintoterapeutin koulutukseen Dublinissa.