Hölmö varas vei alligaattorin paitansa alla: ”Häntä todennäköisesti purtiin”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Varkaat saattavat välillä todella hämmästyttää erikoisilla keinoillaan anastaa muiden omaisuutta. Nyt otsikoissa ihmetyttää erään amerikkalaismiehen tempaus. Varas päätti nimittäin anastaa alligaattorin eläinkaupasta laittamalla sen paitansa alle.

Beckleyssä Länsi-Virginiassa sijaitsevassa Pets & Things -eläinkaupassa oltiin luonnolisesti hieman hämmentyneitä erikoisesta tapahtumaketjusta. Kaupassa äitinsä ja tätinsä kanssa työskentelevä Anthony Williams kertoo Huffington Post -lehdelle, että heitä harhautettiin varkauden aikana. Yksi mies oli jututtanut Williamsin äitiä, jonka aikana toinen laittoi 300 dollarin hintaisen alligaattorin paitansa alle.

Kolme kuukautta vanhan alligaattorin puuttuminen huomattiin vasta seuraavana aamuna. Kaupassa on kuitenkin valvontakamerat, joiden nauhoista näkyy selvästi alligaattorin paitansa alle sujauttava varas. Williamsin mukaan mies on heille entuudestaan tuttu, ja hän omistaa toisen, ostamalla hankitun alligaattorin.

– Alligaattorivauvoilla on isommat hampaat kuin isommilla. Häntä todennäköisesti purtiin, ellei hän keksinyt keinoa pitää kuono suljettuna, Anthony Williams selittää Huffington Postille varkaasta.