Drive-in bordelli avattiin Sveitsissä – palvelu toimitetaan tallissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman vanhimmaksi ammatiksi kutsuttu prostituutio on jonkinasteinen ongelma lähes jokaisessa maassa. Nyt Sveitsissä viranomaiset aikovat puuttua ongelmaan hieman erikoisella tavalla, sillä he haluavat saada prostituution pois kaduilta. Ratkaisu on poikkeuksellinen.

Uutistoimisto Agence France-Presse kertoo, että Zurichiin avattiin torstaina ensimmäinen drive-in bordelli. Tarkoituksena on saada prostituutio pois kaduilta ja tarkkailla seksibisnestä ja sen lainmukaisuutta. Kaupunki on sijoittanut bordellien rakentamiseen yli puolitoista miljoonaa euroa.

Bordelliin päästäkseen asiakkaan tulee ensin läpäistä tarkastuspiste, jossa neuvotellaan myös haluttu seksipalvelu ja sen hinta. Sen jälkeen asiakas ohjataan yhteen laitokseen yhdeksästä seksitallista, joissa tilaus toimitetaan. Jokaisessa pisteessä on myös hälyttimet, joilla apu saadaan paikalle nopeasti. Prostituoitujen sosiaaliturvasta, veroista ja terveydenhuollosta pidetään myös huolta.