Poliisi ei ollut uskoa pidätetyn nimeä: Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop kiinni huumeista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten nimien vaihtaminen on nostanut viime vuosina kovasti suosiotaan, ja vuosittain suuri joukko suomalaisiakin muuttaa nimensä uudeksi syystä tai toisesta. Nyt Yhdysvalloissa poliisi on joutunut erikoiseen tilanteeseen pidättäessään erikoisen nimen omaavaa miestä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

32-vuotias amarikkalaismies pidätettiin Iowassa 20. heinäkuuta huumerikoksesta epäiltynä. Viranomaisten huomio kiinnittyi mieheen, koska hänen ohjaamansa auto heittelehti tiellä kaistalta toiselle. Miestä odottaa nyt jopa viiden vuoden vankeustuomio, mikäli hänet todetaan syylliseksi huumerikoksiin. Rikos oli varsin tavallinen, mutta miehen nimi sen sijaan ei.

Poliisi sai nimittäin pari kertaa tavata miehen nimeä, joka on Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop. Viranomaisten selvityksessä kävi ilmi, että mies sai syntyessään nimen Jeffrey Drew Wilschke, mutta vaihtoi sen sittemmin hieman poikkeukselliseksi. Miehen mukaan hänen etunimensä viittaa universaalin rakkauden leviämiseen.