David Arquette sai potkut elokuvasta – kännissä kuvauspaikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Courteney Coxin entinen aviomies David Arquette sai muutama vuosi sitten elämänsä järjestykseen ihastuttuaan reportteri Christina McLartyyn. Arquette on kuitenkin sittemmin jäänyt sinkuksi, ja hänen kerrotaan tarttuneen jälleen pulloon.

Näyttelijän ongelmat eivät suinkaan ole loppuneet, sillä nyt David Arquetten elämäntapa on aiheuttanut ongelmia hänen työssään näyttelijänä. 41-vuotiaan tähden oli määrä näytellä elokuvassa Something About Her, mutta hän on nyt saanut potkut.

Erottamisen virallisina syinä ovat ”luovat erimielisyydet”, mutta Radar Online -verkkosivuston mukaan todellinen syy on miehen käsistä lähtenyt alkoholin käyttö. Radar Online -verkkosivuston mukaan David Arquette saapui kuvauspaikalle selvästi humaltuneena.

Näyttelijän käytös aiheutti runsaasti ongelmia kuvauspaikalla, ja loputa ohjaajalla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin erottaa mies tuotannosta kokonaan. Miehen rooliin palkattiin veteraaninäyttelijä Anothony Michael Hall.

David Arquettelle kehkeytyi alkoholiongelma tämän erottua Courtney Coxista. Miehen kerrotaan harkinneen jopa itsemurhaa. Mies hoiti alkoholismiaan ja eron aiheuttamaa hermoromahdusta vuonna 2011 Betty Ford -klinikalla.