JUURI NYT: 29-vuotias Disney-tähti löydetty kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disney-tähti Lee Thompson Young on kuollut 29-vuotiaana. Näyttelijä löydettiin tänään menehtyneenä asunnostaan Los Angelesissa. Poliisin mukaan kuolinsyy ei ole vielä selvillä, ja näyttelijälle tehdään ruumiinavaus. Epävirallisten tietojen mukaan kyseessä olisi ollut itsemurha.

Asiasta hetki sitten raportoineen WDSU-televisiokanavan mukaan ruumis löydettiin miehen asunnosta kahdeksalta aamulla Yhdysvaltojen itärannikon aikaa. Tarkempia tietoja tapauksesta ei ole vielä kerrottu julkisuuteen.

Lee Thompson Young tuli tunnetuksi vuonna 1998 The Famous Jett Jackson -televisiosarjan tähtenä, mutta viime aikoina hän tähditti myös TNT-kanavan Rizzoli & Isles -sarjaa, jossa hän näytteli etsivä Barry Frostin roolia. Lisäksi Lee nähtiin valkokankaalla Friday Night Lights -elokuvassa.