Carla ja Melissa Howe saivat miesten jakamattoman huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläiset kaksossiskokset Carla ja Melissa Howe ovat tulleet kotimaassaan tunnetuksi lähinnä värikkäisen suhteidensa merkeissä, sillä molemmat ovat kaataneet sänkyynsä tunnettuja jalkapallotähtiä. Molemmat ovat poseeranneet myös Playboy-miestenlehden sivuilla.

Eilen Carla Howe ja Melissa Howe kuvattiin juhlimassa Kandylandissa monien muiden kaunotarten kanssa. Miesten huomio kiinnittyi kuitenkin kaksossiskoihin, joiden kanssa kuvaan vaati päästä muun muassa poptähti Bobby Brown.

Kaksosista enemmän julkisuudessa ollut 22-vuotias Carla Howe on Playboy-mallikaunotar, joka nousi kohuotsikoihin harrastettuaan seksiä naimisissa olevan jalkapallotähti Patrice Even kanssa pariisilaisessa hotellissa. Howen samanikäinen kaksossisko Melissa Howe nousi niin ikään otsikoihin harrastettuaan seksiä jalkapallotähden kanssa, kun hän paljasti olleensa seksisuhteessa Ashleyn Colen kanssa.