Moottoripyöräilijä kaahasi Ulvilassa 192 km/h satasen alueella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesä on moottoripyörien ja moottoripyöräilyn kulta-aikaa, ja kaunis keli saa usein kaasujalan painautumaan hieman turhankin syvälle. Eilen sunnuntaina Ulvilassa valtatie 11:sta liikkunut poliisipartio sai mitattua erään kesän rajuimmista ylinopeuksista.

Liikkuvan poliisin partiota Ahmauksen kohdalla vastaan tullut moottoripyörä ajoi selvästi ylinopeutta, ja partio kääntyi sen perään. Pian selvisi, että matkustajasta huolimatta moottoripyörä kaahasi satasen alueella huimaa ylinopeutta. Reilun neljän kilometrin matkalla partio sai mitattua moottoripyörän nopeudeksi peräti 192 km/h.

Partio seurasi moottoripyörää peräti 29 kilometriä kunnes kaahari saatiin viimein pysäytettyä. Tapausta tutkitaan parhaillaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, Satakunnan poliisilaitokselta kerrotaan.