Järkyttävä löytö röntgenkuvasta – haarukka peniksen sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme vuosien varrella kertoneet monista tapauksista, joissa ihmisen kehon sisältä on löydetty röntgenkuvissa mitä ihmeellisimpiä esineitä. Erikoisin lienee peräsuolesta löytynyt Buzz Lightyear -figuuri. Nyt 70-vuotias mies on yrittänyt panna paremmaksi.

Kuva: Canberran sairaala
Kuva: Canberran sairaala

The International Journal of Surgery Cases -julkaisu raportoi tapauksesta, jossa iäkäs australialainen mieshenkilö hakeutui maan pääkaupungissa Canberrassa sijaitsevaan sairaalaan kivuliaan ja verta vuotavan peniksensä vuoksi.

Sukuelimestä otettiin sairaalassa röntgenkuva, joka sai lääkärit varmasti hieraisemaan silmiään. Kuvasta nimittäin selvisi, että miehen peniksen sisällä virtsaputkessa oli noin kymmensenttinen haarukka.