Mies osti uuden asekaapin – sisältä löytyi 130 kiloa huumeita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ohiolainen aseharrastaja osti itselleen uuden turvakaapin kiväärien ja haulikoiden säilyttämistä varten. Mies maksoi kaapista 1.280 euroa, mutta hän löysi yllätyksekseen kaapin sisältä tiiviisti paketteihin pakattua marijuanaa peräti 315.000 euron arvosta.

Asekaapin uusi omistaja soitti löydöksestään paikalliselle poliisille, joka myös hieraisi silmiään paikalle saavuttuaan. Asekaapin ovien takana oli kymmenen pakettia marijuanaa, yhteensä 130 kilon verran. Kyseinen asekaappi on Champion Safe Companyn valmistama The Champion Trophy 42 -malli, joka on valmistettu meksikolaisessa Nogalesin vankilassa. Jossain vaiheessa Meksikon ja Ohion välillä kaappiin on ilmestynyt järisyttävä määrä huumeita.

Meksikon ja Yhdysvaltojen välillä asekaappia kuljettanut rekkakuski on kadonnut. Yhdysvaltojen huumepoliisi tutkii tapausta. Samassa lastissa oli tullut myös muita asekaappeja, mutta tämä kaappia oli ainoa, josta löytyi huumeita, ABC News raportoi.