Demi Lovato vertaa itseään Miley Cyrusiin ja Selena Gomeziin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Disney-tuotannoista tunnetuksi tullut Demi Lovato on puhunut avoimesti mielenterveysongelmistaan. Lisäksi hän on kertonut hautoneensa itsetuhoisia ajatuksia jo nuorena näyttelijänalkuna. Eniten hän vertailee itseään samanikäisiin näyttelijänaisiin.

Miley Cyrus, Selena Gomez ja Demi Lovato ovat kaikki aloittaneet uransa Disneyn leivissä jo pikkutyttöinä. Nyt Lovato on avannut sanaisen arkkunsa liittyen hänen ikätovereihinsa.

– Olen todella innoissani sekä Mileyn että Selenan puolesta. Tunnen kilpailuhenkisyyttä heitä kohtaan, vaikka rakastan molempia. Minun täytyy aina muistuttaa itselleni, että olemme kaikki menestyneitä, etten kilpaile heidän kanssaan liikaa. Olen meistä kaikista hyvin ylpeä, Lovato jutteli MTV News -televisio-ohjelmassa.

20-vuotias neitokainen on kertonut aiemmin siitä, kuinka häntä koulukiusattiin ja hän paljasti elämässään olleen vaikeita asioita jo nuorempanakin. Kaunotar selitti, että kun aika on oikea, hän tulee vielä kertomaan koettelemuksistaan julkisesti. Biologisen isänsä äskettäin menettänyt Demi kertoi, että hän pitää itseään koviksena, koska hän pystyy käsittelemään elämässään tapahtuneita huonoja asioita.