Kihloihin mennyt Kelly Osbourne palkittiin hyväntekeväisyydestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen rokkiperheessä on koettu viime vuosina jos jonkinmoista kohua. Jack Osbournella todettiin viime vuonna MS-tauti ja isä Ozzy Osbourne on lähiaikoina ollut otsikoissa päihdepaljastuksiensa myötä. Kelly Osbourne kuitenkin ilahdutti perheen uutistarjontaa menemällä kihloihin.

28-vuotias televisiojuontaja on tällä hetkellä onnensa kukkuloilla. Vastikään kihloihin mennyt neitokainen on nimittäin palkittu hyväntekeväisyydestään veljensä Jackin sairastaman MS-taudin parissa. Kelly palkittiin Do Something Awards -palkintoseremoniassa Los Angelesissa, Female First -sivusto uutisoi.

Neitokainen on ollut veljensä sairauden käytyä ilmi Race to Erase MS -hyväntekeväisyysjärjestön vankka tukija. Kelly on sittemmin kertonut Twitterinsä olevansa erittäin otettu saamastaan kunnianosoituksesta. Samassa gaalassa palkittuihin, myöskin hyväntekeväisyyteen panostaneisiin julkkiksiin lukeutuivat muun muassa Jennifer Hudson ja Jesse tyler Ferguson.

Kelly Osbourne tapasi kihlattunsa Matthew Mosshartin vuonna 2011 supermalli Kate Mossiin ja rokkari Jamie Hincen häissä. Julkkiskokki Matthew kertoi Hello!-lehdelle tienneensä jo alussa Kellyn olevan hänelle ”se oikea”. Osbourne on ylistänyt Mosshartin uhrauksia, sillä mies muutti hänen takiaan New Yorkista Los Angelesiin ja jätti tutut ympyränsä uuden rakkauden takia.