Julkkistyrkky leikkelee itsestään Kim Kardashianin kaksoisolennon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen koripallotähti Kris Humphries lienee nykyään tunnetumpi 72 päivän mittaisesta avioliitostaan Kim Kardashianin kanssa kuin urheilu-urastaan. Miehen toinen ex-tyttöystävä, Myla Sinanaj, yrittää parhaillaan saada jalansijaa julkisuudessa oman seksivideonsa avulla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Myla Sinanaj on ilmoittanut TMZ-verkkosivustolle olevansa kyllästynyt siihen, että ihmiset kutsuvat häntä ”lihavaksi kopioksi Kim Kardashianista”. Tästä syystä neitokainen aikookin nyt muuntautua Kardashianin näköiseksi plastiikkakirurgian avulla.

– Olen pakkomielteinen Kimin vartalon suhteen, ja haluan itse samanlaisen, julkkistyrkky kuvailee.

Myla Sinanajin kerrotaan hakeutuneen hoitoon plastiikkakirurgu Matthew Schulmanille, jonka on määrä suorittaa joukko noin 22.500 euroa maksavia operaatioita tulevan kuukauden aikana. Sinanajille työstetään muun muassa silikonirinnat, rasvaimu ja huulten täyttö. Näiden toimenpiteiden olisi määrä tehdä neitokaisesta aivan esikuvansa näköinen.