Natasha Oakley on uusi mallitulokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley tekee parhaillaan tuloaan julkkismarkkinoille, mutta sitä ennen hän on jo ehtinyt vakiinnuttaa paikkansa sosiaalisessa mediassa. Hänellä on nimittäin Twitterissä jo lähes 12.000 seuraajaa ja määrä kasvaa nopeasti.

Parhaillaan Natasha Oakley on lomailemassa hyvän ystävänsä, bikinimalli Devin Brugmanin kanssa Havaijilla. Siellä kaunottaret ovat villinneet miehiä pukemalla kurvinsa bikineihin ja pulikoimalla rantavedessä. Muodokas Natasha on saanut urallaan runsaasti vetoapua bestikseltään.

Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.