Ohhoh! Kuvankauniin Ninan povi säväytti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Nina Dobrev on noussut tunnetuksi erityisesti Vampyyripäiväkirjat-sarjasta, jossa hän näyttelee Elena Gibert -nimistä hahmoa. Bulgarialaissyntyinen kaunotar on tehnyt myös töitä mallina, ja hän alkaa olla tuttu näky myös viihdelehtien sivuilta.

24-vuotias kaunotar nähtiin viikonloppuna järjestetyssä Teen Choice Awards -gaalassa. Nina Dobrev piti värikkäästi koristelluilla vaatteillaan ja antoisalla v-mallisella kaula-aukollaan huolen siitä, että hänet noteerattiin muiden juhlavieraiden joukosta punaiselta matolta. Tähti voitti gaalassa parhaan sci-fi- tai fantasiasarjassa esiintyvän näyttelijättären palkinnon.

Bulgarialaiskanadalainen Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.