Pettäjä lähettää perheen mökille – salasuhde kukoistaa kaupungissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mökkeily kuuluu kesään siinä missä mansikat ja jäätelökin, mutta pariskuntien lomasuunnitelmat eivät aina kohtaa. AshleyMadison.comin tutkimuksen mukaan syy mökkireissuista kieltäytymiseen saattaa olla salasuhteessa.

Palvelu toteutti suomalaiskäyttäjilleen kyselyn, jossa selvitettiin pettäjien kesäisiä käyttäytymismalleja. Kolmannes vastaajista ei pitänyt kesämökkiä hyvänä paikkana pettämiselle, kun peräti kaksi kolmasosaa osasi arvostaa piilopirttiä salasuhteen miljöönä. Noin kolmella prosentilla vastaajista puolestaan on niin luonnosta vieraantunut rakastaja, ettei tätä saisi metsän keskelle mistään hinnasta.

Vaikka enemmistö vastaajista piti mökkiä tunnelmallisena pettämispaikkana, lähettäisi leijonaosa pettäjistä silti perheen maalle ja jäisi itse salasuhteensa kanssa kaupunkiin. Heinäkuun hiljaiset kadut ja kapakat pienentävät kiinnijäämisen riskiä tarjoten kuitenkin puolisoitaan piileskeleville kaupunkiympäristön tutut mukavuudet. Kaupungin kesärauhaa arvostavia pettäjiä oli vastaajista peräti 70 prosenttia.

Vähiin jäävät mökkireissut rakastajan kanssa selittyvät tutkimuksen mukaan uteliailla naapureilla. Yli 30 prosenttia kyselyyn vastanneista pettäjistä on ärsyyntynyt kyttääviin mökkinaapureihin ja sanoi heidän hankaloittavan salasuhteen pyörittämistä. Hieman vajaa kymmenes taas ilmoitti naapurin keskittyvän kyttäämisen sijaan omaan salasuhteeseensa. Rakastajan kanssa tehtyä salaa tehtyä ulkomaanmatkaa kuvaili unelmien kesälomaksi puolet vastaajista.