Tässä on tosimiesten menopeli – kolmipyöräinen vain aikuisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla rakennetaan jatkuvasti mitä erikoisimpia kulkuvälineitä. Olemme kertoneet aiemmin muun muassa puisista polkupyöristä ja Segwayta muistuttavista kulkulaudoista. Nyt markkinoille on tuotu vanha ja tuttu lasten tuote, mutta aikuisille sopivassa muodossa.

Kuva: High Roller
Kuva: High Roller

Kolmipyöräiset ovat usein potkumopojen jälkeen lasten ensimmäisiä kulkupelejä, joilla he pääsevät liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Nyt High Roller -niminen yhtiö on ottanut myyntilistoilleen aikuisten kolmipyöräiset, jotka on tarkoitettu esittelysivujen mukaan vain yli 18-vuotiaille.

Kulkupelissä on peräti 26 tuuman eturengas ja 14 tuuman takarenkaat. Sen korkeus ylettää kahteen metriin ja sillä voi ajaa kaikki alle 125-kiloiset köriläät. Aikuisten kolmipyöräistä myydään normaalisti 900 dollarin hintaan, mutta se on tällä hetkellä kesäalennuksessa ja hinnasta on napsaistu kolmasosa pois.