Taylor Swift sai tarpeekseen Selenan ja Justinin sekoiluista – ystävyys ohi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Taylor Swift näytti taannoin selkeästi mielipiteensä Justin Bieberin ja Selena Gomezin suhteesta, kun sydänkäpyset pussailivat Billboard-gaalan takahuoneessa. Vaaleaverikkö osoitti tällöin inhonsa kieltä näyttämällä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Selena Gomezin yksi parhaimmista ystävistä on kyllästynyt teini-idolien on-off -suhteeseen ja 23-vuotias Taylor on Us Weekly -lehden mukaan ottanut etäisyyttä Selenaan. Countrylaulaja ei edes osallistunut taannoin Selenan 21-vuotissyntymäpäiville. Hän kuitenkin lähetti Selenalle päivää aiemmin koskettavan onnitteluviestin, jossa hän kirjoitti heidän olevan kuin siskoksia.

Kerroimme jo aiemmin, että myös muut Selenan ystävät ovat kurkkuaan myöten täynnä teinirakastavaisten soutamista ja huopaamista. He ovat sanoneet kaiken läheltä nähneenä, etteivät voi sietää Justin Bieberiä, sillä tietävät, että Selena tulee varmasti saamaan aina näpeilleen kanadalaisen kanssa.

Vasta muutama viikko Selena itse sen sijaan viis välitti ystäviensä varoituksista, ja hehkutti Justinin olevan hänen elämänsä rakkaus. Justin Bieber on kuitenkin ehtinyt viettää aikaansa myös muiden naisten kanssa, joihin kuuluu muun muassa Nous Modeling -mallitoimiston listoilla bikinikuvissa poseerannut Ashley Moore. Justin on nähty hänen kanssaan treffeillä. Bieberin kerrotaan tutustuneen tummaverikköön ystävänsä Lil Twistin kautta.