Disney-kaunottaren alastonkuvat vääriin käsiin – kaupitellaan netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-tuotannoista tunnetuksi tullut Demi Lovato on ollut nuoresta iästää huolimatta päihdekoukussa. Hän on sittemmin saanut elämänsä takaisin raiteilleen, ja kertoo välttävänsä baareissa käyntiä. Hän nimittäin pelkää alistuvansa saman tien uudelleen mieron tien houkutuksille.

21-vuotiaalla tähdellä on muitakin huolen aiheita, sillä hänen yksityiseksi tarkoitetut alastonkuvansa saattavat levitä pian julkisuuteen. RadarOnline-verkkosivuston mukaan tuntematon taho kaupittelee internetissä otoksia, joissa Demi Lovaton kerrotaan esimerkiksi makaavan ilkosillaan sängyllä ja kylpyammeessa. On toistaiseksi epäselvää, kuinka väitetyt kuvat ovat vuotaneet niitä kaupittelevalle taholle ja ovatko kuvat aitoja.

Demi Lovato on aikaisemmin paljastanut esimerkiksi joutuneensa lapsena koulukiusatuksi. Kaunotar kertoi tulevansa vielä kertomaan koettelemuksistaan julkisesti. Biologisen isänsä äskettäin menettänyt Demi kuvailee itseään kovikseksi, sillä hän pystyy nykyään käsittelemään elämässään tapahtuneita rankkoja asioita.