Mikä moka! Radiotähti lähetti peniksensä kuvan olympiavoittajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osa julkisuuden henkilöistä on melko sensaatiohakuisia, minkä vuoksi huumorimiehet ja -naiset tempaisevat välillä nolostikin. Nyt uusiseelantilaisen radiokanavan tiskijukka Dom Harvey on joutunut hämmentävään tilanteeseen.

The Edge -kanavalla juontava mies lähetti nimittäin vahingossa Snapchat-palvelulla alastonkuvan sukuelimistään väärään osoitteeseen. Radiotuottaja-tyttöystävä Sophie Hallwrightin sijaan peniskuvan sisältävä viesti meni olympiamitalisti Sophie Pascoelle, uutisoi New Zealand Herald -lehti.

Lontoon vuoden 2012 paraolympialaisissa kultaa voittanut uimarinainen oli juuri kilpailemassa Kanadassa saadessaan hämmentävän viestin. Pascoe kommentoi tilannetta Twitter-blogissaan, jossa kertoi saaneensa kiusallisen yllätyksen. DJ Dom Harvey pyysi samantien tältä anteeksi omaan kyseenalaiseen tyyliinsä.

– Olen pahoillani Snapchat-kuvasta. Tiedän, että pidät naudanpihvistä ja lampaasta…mutta kukaan ei ansaitse yllättävää possun makkaraa, kerrotaan DJ:n kommentoineen neitokaiselle.