Saippuasarjan kaunotar säväyttävissä lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Gemma Atkinson on muutaman kerran nähty rohkeissa kuvissa. 27-vuotias Atkinson tuli tunnetuksi Lisa Hunterin roolistaan suositussa Hollyoaks-saippuasarjassa ja myöhemmin sen spin-off -sarjassa.

Airborne ja How to Stop Being Loser -elokuvissakin nähty kaunotar kuvattiin eilen lomailemassa poikaystävänsä Liam Richardsin kanssa. Gemma osoitti bikinivartalonsa olevan edelleen upeassa kunnossa.

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Tällä erää Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.