Kohukaunotar esitteli himoitun vartalonsa studiolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa päätyi tänä vuonna FHM-lehdessä maailman kymmenen seksikkäimmän naisen listalle. Säännöllisesti kuntoileva neitokainen on tuttu näky niin tabloid-lehtien sivuilta kuin sosiaalisesta mediasta, sillä hän julkaisee usein itse kuviaan Instagramissa.

Nyt Georgia on kuitenkin jälleen saanut näyttävän mallikeikan, kun hänet on ikuistettu studiolla vähissä vaatteissa.

29-vuotias kreikkalais-irlantilainen mallikaunotar Georgia Salpa on tehnyt menestyksekästä malliuraa erityisesti Irlannissa, mutta muualla hän tuli tunnetuksi Big Brother -realitysarjan kilpailijana. Ateenassa syntynyt kaunotar on ollut mukana useissa realityohjelmissa, eli on niin sanottu julkkistyrkky. Television lisäksi Georgia Salpa on poseerannut useiden miestenlehtien sivuilla.