Äärimmäinen laihdutuskeino: Nainen osti lapamadon ja nieli sen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Epätoivossa kieriskelevälle laihduttajalle keino kuin keino saattaa kelvata kilojen karistamiseen. Nyt eräs iowalainen nainen meni äärimmäisyyksiin ostamalla verkosta lapamadon painonpudotustarkoituksessa.

Hän nieli loisen pian saavuttaakseen haluamansa tulokset. Naisen lääkäri huolestui kuullessaan asiasta ja oli niin ymmällään tapauksesta, että otti yhteyttä osavaltion terveyslaitokselle ohjauksen saamiseksi. Anemiaa ja aliravitsemusta aiheuttava lapamato poistettiin naiselta lääkkeellä, joka tappoi loisen.

– Lapamadon nieleminen on erittäin riskaabelia ja voi aiheuttaa erilaisia sivuvaikutuksia, jopa harvoissa tapauksissa kuoleman. Painonpudotuksesta unelmoivien toivotaan pysyvän perinteisissä laihdutuskeinoissa – lisäävän liikuntaa ja kuluttavan vähemmän kaloreita, kommentoi Iowan julkisen terveydenhuollon johtaja, lääkäri Patricia Quinlisk Des Moines Register -sivustolle.