Poliisi pidätti Romanian prinsessa Irinan – vuosien vankeustuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningashuoneiden edustajien oletetaan käyttäytyvän aina etikettien mukaan sivistyneesti ja korrektisti. Nyt kuitenkin maailmalla leviää Romanian prinsessasta napattu pidätyskuva. Kuninkaan tytär oli järjestänyt kukkotappeluita Yhdysvaltojen Oregonissa.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

Prinsessa Irina on on Romanian kuninkaan King Michaelin kolmas tytär ja perimisjärjestyksessään viides. Toisin sanoen Irinasta ei todennäköisesti tule koskaan kotimaansa hallitsijaa, joten nainen on keskittynyt operoimaan muita toimia. Irina asuu tätä nykyä Oregonissa yhdessä poliisina ennen työskennelleen miehensä kanssa. Nyt on käynyt ilmi, että pariskunta on pyörittänyt laajaa kukkotappelurinkiä.

Pahatapaista prinsessaa odottaa 12 eri syytekohtaa, joista jokaisesta voi saada jopa viisi vuotta vankeutta. Lisäksi hänelle on määrätty 250.000 dollarin sakot, eli 188.000 euroa maksettavaa. Deadspin-sivuston mukaan Romanian kuningas on pahoitellut tyttärensä käytöstä julkisesti.