Sauli Koskinen julkkisten Big Brotheriin? On jo saapunut Suomeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen ylivoimaisesti tunnetuin julkkistähti viihdemaailmassa on Beverly Hillsissä nykyisin asuva Sauli Koskinen, joka seurusteli aiemmin poptähti Adam Lambertin kanssa. Koskinen lomailee parhaillaan Suomessa ja on julkaissut Suomi-aiheisia kuviaan Instagramissa.

Tuhansien järvien maan maisemat eroavatkin suuresti Kalifornian ranta- ja palmunäkymistä. Verkossa veikataan parhaillaan, että Koskisen Suomen vierailun syynä olisi osallistuminen julkkisten Big Brotheriin. Kuusi viikkoa kestävä julkkiskausi käynnistyy 3. syyskuuta.

Sauli on kuviensa perusteella nautiskellut Suomen vierailun aikana ystäviensä ja sukulaistensa tapaamisesta sekä tietysti lonkeron, leipäjuuston, karjalanpiirakoiden ja ruisleivän maistelemisesta.

Sauli Koskinen nousi kuuluisuuteen voitettuaan Suomen Big Brotherin vuonna 2007. Hän palasi televisioon myöhemmin yhdessä ystävänsä Niko Nousiaisen kanssa ohjelmassa Saulin ja Nikon parhaat pätkät. Hänen uusin lifestyle -televisio-ohjelmansa tulee ulos tänä syksynä.

PÄIVITYS: Jutun julkaisun jälkeen julkistettiin, että Sauli on mukana Dancing On Ice -ohjelmassa.