Muistatko Pulmuset-sarjan Christina Applegaten? Tältä hän näyttää nyt rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Pulmuset-sarjan tähtenä aikoinaan kansainvälisesti tunnetuksi tullut näyttelijä Christina Applegate menetti molemmat rintansa muutama vuosi sitten taistelussaan rintasyöpää vastaan. Pari vuotta sitten hän synnytti esikoisensa 18 tunnin synnytyksessä.

Parhaillaan Christina lomailee aviomiehensä Martyn LeNoblen kanssa Havaijilla, jossa pariskunta ikuistettiin eilen paparazzikuviin.

Christina Applegate on 41-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on toiminut televisiouransa ohella rintasyöpäjärjestön puheenjohtajana. Hän kannattaa eläinten oikeuksia ja PETA-järjestöä. Vuonna 2008 neitokainen kertoi julkisuudelle rintasyövästään Ellen Degeneresin ohjelmassa. Kumppaninsa Martin Lenoblen hän tapasi samaisena vuonna ja nainen on kertonut miehen olleen hänelle korvaamaton tuki taistelussa rintasyöpää vastaan, sekä arjen haasteissa syövästä toipumisen jälkeen.