Räppäri DMX narahti huumeista – poliisi julkaisi pidätyskuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin räppäreihin takavuosina lukeutunut DMX esiintyi ensimmäistä kertaa Suomessa joulukuussa 2011. Vankilassakin istunut artisti on musiikkiuransa lisäksi tehnyt töitä myös näyttelijänä, sillä hänet on nähty esimerkiksi Steven Seagalin rinnalla Exit Wounds -elokuvassa.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

Poliisin kanssa usein tekemisiin joutuva DMX on jälleen pidätetty. Hän oli matkustajana autossa, jonka poliisi pysäytti liikenteessä. Räppäriltä löydettiin huumeita, joiden hallussapidosta hänet pidätettiin ja kuljetettiin poliisilaitokselle. Vain muutama viikko sitten DMX pidätettiin rattijuopumuksesta.

Myös nimellä Dark Man X tunnettu DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, kasvoi monen muun rap-artistin tavoin jengeissä tehden pikkurötöksiä jengeissä. Rap-musiikki antoikin DMX:lle keinon päästä pois kaduilta. Muusikko nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 1997 singlellään Get At Me Dog. Debyyttialbumi valloitti Billboard 200 -listan ykkössijan ja kakkosalbumi Flesh of My Flesh, Blood of My Blood myi nelinkertaisesti platinaa.