Korkokenkä onkin vaarallinen ase – nainen puukotti piikkikorolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kengistä puhuttaessa ei tulisi heti ensimmäisenä mieleen, että ne voitaisiin luokitella vaaralliseksi aseeksi. Kerroimme tosin taannoin tapauksesta, jossa lentokentän turvatarkastajat takavarikoivat naiselta kokokengät, joiden korkoina oli leikkiaseet. Nyt Yhdysvalloista kantautuu toisenlainen tapaus.

Hieman poikkeuksellisessa rikostapauksessa 28-vuotias nainen on nyt pidätetty, koska hän puukotti toista naista korkokengällään Nebraskan osavaltion Lincolnissa.

Pidätetty oli iskenyt 41-vuotiasta toista naista korkokenkänsä terävällä piikkikorolla kasvoihin, ja nyt tapausta tutkitaan puukotuksena. Korko iskeytyi syvälle toisen naisen kasvoihin. Entuudestaan toisensa tunteneet naiset olivat riidelleet miesasioista.