Kosinta meni rajusti pieleen – odottamaton isku tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurustelevien parien lupautuminen toisilleen on lähes poikkeuksetta upea hetki, ja kosinnan halutaan yleensä olevan ikimuistoinen ja hieman tavallisesta poikkeava tilanne. Aina suunnitelmat eivät kuitenkaan mene odotetulla tavalla, kuten nyt eräällä mainokseksi veikatulla verkkovideolla nähdään.

Viraalivideolla kolmen kuukauden ajan seurustellut nuori mies on ostoksilla tyttöystävänsä kanssa, kun he tulevat miehen paikalle hoitamien soittajien luokse. Nuori mies ottaa mikrofonin käteensä ja aloittaa hempeän avautumisensa rakkaudestaan.

Lopulta on kosinnan aika, ja mies on aikeissa esittää suuren kysymyksen. Tyttöystävä on eri mieltä ja lopputulos jää nettihistorian siiville. Oli kyse sitten aidosta tilanteesta tai näytellystä viraalimainoksesta, eivät kosinnat aina mene halutulla tavalla.