Suomessa juuri esiintynyt jenkkiräppäri rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornialainen r&b-laulaja Miguel vieraili taannoin Helsingissä järjestetyssä Hustle HKI – tapahtumassa. 27-vuotias Grammy-voittaja tunnetaan laulamisen ohella taitavana tanssijana. Hänet on nyt pidätetty Los Angelesissa rattijuopumuksesta.

Poliisit pysäyttivät Miguelin BMW-merkkisen auton ylinopeudesta, ja viranomaiset haistoivat alkoholin miehen autossa. Testit osoittivat Miguelin veren alkoholipitoisuuden ylittäneen Kalifornian lain määrittelemän rajan, joten mies pidätettiin.

Miguel Jontel Pimentel oli tänä vuonna ehdokkaana peräti viidessä Grammy-kategoriassa, ja hänet palkittiin parhaasta r&b-kappaleesta. Albumi nousi ilmestyessään myyntilistojen kärkikolmikkoon Yhdysvalloissa. Miguelin Adorn-single on kerännyt jo yli 23 miljoonaa YouTube-katselukertaa.