Olivian näyttävä mekko säväytti Manhattanilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cowboys & Aliens -elokuvan naistähti Olivia Wilde on viime aikoina korostanut haluavansa olla tunnettu ennemmin näyttelijälahjoistaan kuin kauneudestaan. Taannoin hänen epäiltiin käyneen suurennuttamassa rintojaan, mutta huhu paljastui perättömäksi paparazzikuvissa.

Eilen Olivia kuvattiin New Yorkissa, jossa hän oli vierailemassa suositussa The Late Show With David Letterman -keskusteluohjelmassa. Näyttävä kaunotar säväytti katsojat upealla mekollaan.

29-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on oikealta nimeltään Olivia Jane Cockburn, mutta valitsi taiteilijanimensä Oscar Wilden mukaan. Nainen nähdään tänä vuonna valkokankaalla ainakin seitsemässä elokuvassa. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Hän on nykyään kihloissa komediapersoona Jason Sudeikisin kanssa.