Ikävä paljastus sinkkumiesten hygieniasta: ”Vain neljä kertaa vuodessa”

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikään ei voita sitä tunnetta, kun saa saunan jälkeen raukeana pujahtaa putipuhtaiden lakanoiden väliin. Femail First -julkaisu paljastaa, että sinkkumiehet pääsevät harvoin kokeilemaan tällaista ylellisyyden tunnetta, sillä he vaihtavat lakanat keskimäärin vain neljä kertaa vuodessa.

Ergoflex-yritys toteutti suuren lakananvaihtokyselyn, ja tuloksista selvisi, että naiset pitävät sänkynsä puhtaana. Sinkkunaiset vaihtavat puhtaat lakanat kahden viikon välein – vapailla markkinoilla olevat miehet tekevät saman keskimäärin kolmen kuukauden välein. Syy voi olla myös siinä, että kyselyn mukaan miehet omistavat yleensä vain yhden lakanaparin.

Myös pariskunnat vaihtavat sänkynsä puhtaisiin lakanoihin keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa. Eniten lakanoitaan vaihtavat 35 – 50-vuotiaat naiset. Puolet tahtoivat vaihtaa lakanat säännöllisesti mukavuuden takia, kun 19 prosenttia ei oikeastaan edes välitä missä kunnossa heidän lakanansa ovat.