Tara Reid kuvattiin nautiskelemassa Ibizalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Playboy-lehdessäkin aikoinaan poseerannut näyttelijätär Tara Reid nousee ajoittain uutisiin viinanhuuruisen elämäntyylinsä vuoksi. Taran nähdään tänä vuonna Sharknado-elokuvassa, joka kertoo tornadon pyörteessä maalle saapuvista, ihmisiä popsivista haikaloista.

Tara Reid viettää parhaillaan aikaa aurinkoisella Ibizalla. Tähti on jakanut matkansa aikana Twitter-tilillään sarjan kuvia, joissa hän esittelee sateenkaaren väristen bikinien peittämiä silikonirintojaan veneessä. Neitokaisen Twitter-päivityksistä ei ilmene, onko Reid nähnyt lomallaan lainkaan haikaloja.

TMZ julkaisi taannoin videomateriaalia humalaisen oloisesta Tara Reidistä Ranskan St. Tropezissa. Videolla tähti makasi kaatuneena maassa ystävänsä kanssa yritettyään nousta parkkeeratun mopon päälle. Hetken päästä naiset onnistuvat nousemaan ylös vierestä seuranneiden ihmisten avustuksella ja hortoilevat sisään läheiseen laivaan.