Virkistävä energiaspray kehitteillä – neljä suihkausta vastaa kahvikupillista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat tunnetusti kahvin suurkuluttajia, ja monien päivä ei edes käynnisty kunnolla ilman kupillista kahvia. Tulevaisuudessa tilanne voi olla hieman toinen, sillä parhaillaan työn on energiaspray, jota voi nauttia myös ulkoisesti suihkauttamalla sitä iholle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Harvardissa opiskelunsa keskeyttänyt Ben Yu ja sijoittaja Deven Soni kehittävät tuotetta, jonka avulla ihmiset saisivat kofeiiniannoksensa sprayn avulla. Iho on ihmisen suurin elin, ja sen läpi ihminen voi nauttia miesten mukaan esimerkiksi juuri kofeiinia. Toimintaperiaate on siis hieman sama kuin esimerkiksi kofeiinilaastareissa.

Parivaljakko hakee nyt yhteisörahoitusta suunnitelmilleen IndieGo-palvelusta. Tarkoituksena on saada projekti seuraavaan vaiheeseen 15.000 dollarin jo sijoituksilla. Lopputuotteen hinnaksi arvioidaan 15 dollaria, ja pullollisesta riittää noin 160 suihkaukseen. Yksi annos on neljä suihkausta.