Anna Kendrick: Minut juotettiin salaa juovuksiin kuvauksissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Anna Kendrick nousi suuren yleisön tietoisuuteen Jessica Stanleyn roolista Twilight-elokuvasarjassa. Hänet muistetaan myös George Clooneyn kanssa tähdittämästään menestyselokuvasta

Up In The Air.

Nyt 27-vuotias näyttelijätär on paljastanut olleensa uuden Drinking Buddies -elokuvan kuvauksissa humalassa. Tempaus oli kuitenkin suunniteltua ohjaaja Joe Swanbergin taholta, joka halusi saada näyttelijöistään irti mahdollisimman luonnollista käytöstä. Näyttelijöille ei myöskään annettu lainkaan valmiiksi kirjoitettuja repliikkejä.

– Baarikohtauksessa minulle annettiin valeolutta, mutta kohtauksessa jossa pelaan korttia, minulle annettiin tietämättäni oikeaa olutta!, tähti paljastaa Vulture-verkkosivuston haastattelussa.

– Join kaljaani, enkä tiennyt sen olevan oikeaa ennen kuin kohtausta oltiin kuvattu puoleen väliin saakkaa. Huomasin olevani todella humalassa. Kun kohtaus oli ohi, minun täytyi ilmoittaa kaikille olevani humalassa,

Kendrick jatkaa.

Anna Kendrickin humalainen käytös ei jäänyt vastanäyttelijä Jake Johnsonilta huomaamatta. Hän kuvaili aikaisemmin The Daily Beast -verkkosivustolle Kendrickin olevan ”höyhensarjalainen” tämän humalluttua kuvauksissa tarjoillusta oluesta varsin nopeasti.