Bam Margeraa luultiin kodittomaksi – virui kaksi päivää putkassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jackass-ryhmästä tunnettu rocktähti Bam Margera on parhaillaan Euroopan kiertueella ja hän vieraili hiljattain myös Suomessa. Mies ei tunnetusti sylje lasiin, ja hänen tiedetään nautiskelevan raikulipojan elämästään myös kiivaan keikkatahdin aikana. Nyt tähti joutui pulaan Skotlannissa.

Bam Margera kertoi Facebookissa, että hän oli esiintynyt Yelawolf-räppärin kanssa keikalla, kun esityksen jälkeen Bam oli yrittänyt mennä omaan hotellihuoneeseensa. Neljän tähden hotellin henkilökunta ei kuitenkaan uskonut Margeran olevan heidän asiakkaansa, ja he soittivat Jackass-tähdelle poliisit luullen häntä kodittomaksi kadunmieheksi. Mies vietti kertomansa mukaan putkassa 48 tuntia.

Bam Margeran oli taannoin määrä esiintyä Helsingissä, mutta hän joutui perumaan keikkansa viime hetkellä sairastuttuaan. Seuraavana viikonloppuna hän pääsi esiintymään sovitusti toiselle keikalleen. Staralle hän kertoi tuolloin nauttivansa baareissa käydessään joko Karhun olutta tai fisushotteja. Bam Margera tunnetaan myös radiopersoonana, musiikkivideoiden ohjaajana ja rullalautailijana.