Courtney Stodden esitteli muotojaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Avioliiton alkuhuuman jälkeen pariskunta saattaa harrastaa seksiä ajoittain harvemmin. Teinivaimo Courtney Stodden paljasti taannoin, että hän harrastaa seksiä miehensä Doug Hutchisonin kanssa enää vain kerranviikossa.

Seksikkyyden puutteesta se tuskin johtuu, sillä 18-vuotias neitokainen osaa laittaa avunsa esille. Nyt Courtney on julkaissut Twitter-blogissa otoksen, jossa hän viettelee katsojaa mustaan pitsitoppiin verhotuilla rinnoillaan.

– Sensuellia iltapukeutumista…Kirjoitti Courtney blogiinsa.

Julkkistyrkky neitokainen otti äskettäin itselleen silikonirinnat, jotka kasvattivat hänen C-kuppiaan DD-kuppiin. Sittemmin hänet on nähty monissa lehtikuvissa avonaisissa asuissa, jotka tuovat muodot näytille. Monissa otoksissa piukan uhkea povi näyttää olevan räjähtämäisillään katsojan silmille hetkellä millä hyvänsä.