Hauli Bros julkaisee uuden levyn – mukana Juicen sanoittama kappale

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juurevaa suomirokkia soittavalta Hauli Brosilta julkaistaan tänään uusi albumi Juhla jota elämäksi kutsut. Hauli Brosin neljäs pitkäsoitto poikkeaa edeltäjistään raikkaammalla soundimaailmalla, josta vastaa Headline Studion Jani Viitanen.

Hauliveljien uutukaisen biiseissä tunnelmoidaan kevyemmissä ja romanttisemmissa sävyissä. Yhtye on tällä kertaa ottanut selkeästi sanoitusvastuun itselleen. Levyllä on yksi Pauli Hanhiniemen sanoitus Hehkussa, ja harvinaislaatuisena lisänä albumilta löytyy myös Juice Leskisen sanoittama kappale Maailma hengittää.

Juhla jota elämäksi kutsut -levyltä julkaistut singlet Hehkussa, Tulva ja Kanssasi huomisen ovat soineet paljon Radio Sunin soittolistoilla. Kovana keikkayhtyeenä tunnettu tamperelainen Hauli Bros kiertää aktiivisesti ympäri Suomea. Uuden albumin levyjulkkareita juhlitaan Tampereen A’la Pispalassa 30. elokuuta.