Jessica Alba palasi julkisuuteen – upeampi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba nousi kuuluisuuteen männävuosien Flipper-nuortensarjasta. Neitokainen on sittemmin noussut Hollywoodin A-kastiin ja esiintynyt monissa menestyselokuvissa. 32-vuotias tähti pitää myös hyvää huolta omasta kehostaan liikunnan keinoin.

Taannoin Jessica Alba poseerasi meikittömänä Instagram-kuvassaan, mutta nyt vuorossa on päinvastainen kuva. Hän nimittäin kaunistuttaa parhaillaan C-nimisen lehden kansikuvaa täysissä meikeissä. Lehden haastattelussa Jessica kertoo perhe-elämästään ja siitä kuinka vanhemmat ja kaksi lasta viettävät yleensä aikaa.

jessicaalba23082013

Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.