Melanie Sykes näyttävissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittien kuumimmaksi puumanaiseksi nimetty 43-vuotias Melanie Sykes on saavuttanut mainetta televisiojuontajana ja mallina. Nainen julkaisi taannoin Twitter-tilissään otoksen, jossa hän on alasti sulan suklaan peitossa.

Nyt tumma kaunotar nähdään Ultimo-merkin Adore Moi -alusvaatesarjan mainoskuvien tähtenä. Melanie näyttää huimasti ikäistään nuoremmalta otoksissa. Ruskettunut nainen esittelee kuvissa useita värikylläisiä rintaliivisettejä.

Myös Michael Bublen vaimo Luisana Lopilato on aiemmin nähty kyseisen brändin mainoskasvona. Äskettäin Sykes kertoi haastattelussa, ettei voi uskoa, että hän kuvaa ensimmäisen alusvaatekampanjansa nelikymppisenä. Hän paljasti myös olevansa ylpeä hyvästä kunnostaan ja erinomaisesti säilyneistä muodoistaan.