Taksinkuljettaja poisti lesbopariskunnan autosta – Siperia opetti välittömästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taksinkuljettajat kuuluvat ammattikuntaan, jolta odotetaan ystävällistä palvelua riippumatta siitä, keitä heidän kyydissään istuu. Heidän tehtävänään on viedä maksava asiakas paikasta toiseen. Myös asiakkailta odotetaan kunnioittavaa käyttäytymistä auton kuskia kohtaan.

Huonoista taksikuskeista kiertää useita tarinoita turuilla ja toreilla, ja nyt tämä kertomussarja saa uuden osan oregonilaisen taksikuskin toimesta. Ahmed Egal oli nimittäin heittänyt kyydissään istuneen lesbopariskunnan keskelle moottoritietä, koska hän ei hyväksynyt naisten seksuaalista suuntautumista.

The Oregonian-lehden mukaan mies oli ensin selkeästi osoittanut, ettei pitänyt siitä, kun lesbopariskunta piti toisiaan kädestä kiinni auton takapenkillä. Kun naiset olivat aloittaneet suutelun, oli mies pysäyttänyt auton ja käskenyt naisia ulos.

Kuljettaja oli soittanut hätänumeroon ja valehdellut, että hänen kyydissään oli ollut kaksi hyvin humalaista naista, jotka olivat tahtoneet hypätä auton kyydistä. Nyt taksinkuljettaja on menettänyt ajolupansa ja miehelle määrättiin tuhannen dollarin sakot käyttäytymisestään.